Ofte stilte spørsmål

Lagerstatus

25. september 2022 - ettervirkningene av corona har gjort det vanskelig med stabil tilgang på tester av god kvalitet. Endelig har vi fått levering av tester av høy kvalitet og bestillinger sendes ut fortløpende. Vi beklager om noen har opplevd å måtte vente litt ekstra på sin bestilling. 

Covid 19 Hjemmetester

Per 8. oktober 2021 er Covid 19 hjemmetester utsolgt og det vil ikke blir bestilt opp flere av disse fremover.
 

Nye leveringstider fra Posten:


Fra og med 7.juli har Posten bestemt at man kun får post i postkassen annenhver dag - dette medfører at våre forsendelser vil kunne ha 1-2 dager lenger leveringstid enn tidligere.
Les mer på posten.no - https://www.posten.no/levering-av-post-2020

Informasjon om Coronavirus (covid-19)

Vi er i drift som vanlig og alle bestillinger sendes fortløpende. Og så lenge posten leverer varene rundt om i landet vil vi holde åpnet.  Merk at noen mindre forsinkelser kan oppstå rundt postgang, men enn så lenge så driftes butikken som vanlig. 

Økte priser - Coronasituasjonen har dessverre ført til en veldig svak kronekurs, som igjen har ført til økte kostnader for oss. Vi forsøker så langt det er mulig å holde prisene lave, men nå har vi dessverre sett oss nødt til å øke prisene. 

Om oss

TryggTest er en nettbutikk som selger hjemmetester for HIV, Gonoré, Klamydia, Syfilis og graviditet. Testene er av samme type som benyttes av helsepersonell rundt om i verden, og holder høy kvalitet. Testene blir levert på 2-3 virkedager rett hjem i postkassen i en enkel, hvit konvolutt. Alt du trenger for å gjennomføre testen hjemme følger i forsendelsen. Trygt, enkelt og diskré. 

TryggTest.com ønsker ikke å erstatte det å oppsøke lege eller helsepersonell for å gjennomføre tilsvarende tester. Vi ønsker å være et tilbud til de som ønsker å gjennomføre testene i sitt eget hjem. 

Kjøper du 1, 2 eller 3 HIV tester får du 25% rabatt på én Gonoré eller Klamydia test om du bestiller det samtidig. Rabatten legges automatisk til ved utsjekk. 

Diskré forsendelse
Testene blir levert i en vanlig hvit konvolutt, kun påført ditt navn og adresse. Vi har ikke avsender påført, så det er viktig at navnet og adressen din er riktig slik at testen kommer frem. Dette er for å sikre diskresjon.  

Vi har nå 2 leveringsalternativer i Norge
- Posten - rett i postkassen er vanlig brevpost som beskrevet over - 39,-
Hente på Posten - hentemelding på SMS er Posten standard Norgespakke, som du henter på nærmeste postkontor eller post i butikk. Det er viktig at mobilnummer og epost er korrekt slik at du mottar hentemelding elektronisk. Denne leveringsmåten kan spores. 159,-

Kort leveringstid
Bestiller du før klokken 14.00 på en hverdag blir bestillingen send samme dag. Om du bestiller etter klokken 14.00, i helgen eller på en helligdag, blir bestillingen sendt påfølgende virkedag. Leveringstiden vil normalt være 2-3 virkedager. Om du bor et sted hvor posten gjerne tar en dag eller to ekstra så vil det også gjelde for våre tester.

Vi sender også til andre land i hele verden. Frakt til Sverige og Danmark vil være 49,- og resten av verden koster det 59,- Det sendes med posten, slik at normal tid for postgang må påregnes for levering.

MVA og TOLL
Vi sender fra Norge, og det vil ikke tilkomme MVA eller toll på din bestilling. For levering utenfor Norge kan dette tilkomme og det vil være kundens ansvar å dekke dette. 

Betaling
Betaling gjøres med vanlig debet eller kredittkort. Vi aksepterer Visa, MasterCard og AmEx. For å gjøre det enkelt trenger du ikke legitimere deg med bankID. Betalingsløsningen leveres av Stripe, en av verdens største leverandører av betalingsløsninger på nett - så du kan være trygg på at kortinformasjonen din er i trygge hender. Og for ordens skyld; vi i TryggTest har ikke tilgang til din kortinformasjon. 

På kontoutskriften eller i nettbanken vil det fremkomme "TRYGG WEB NORGE" som den du har betalt til.  

Retur og angrerett
Vi gjør oppmerksom på at det ikke er mulig å returnere våre tester. Dette er på grunn av at testene er til personlig bruk, og vi kan ikke vite hvordan de har blitt oppbevart eller om de har vært åpnet eller utsatt for annet etter at de har forlatt vårt lager.

Hjemmetester er definert som medisinsk utstyr jf. Lov om medisinsk utstyr, og er derfor unntatt angreretten, jf. angrerettlovens § 22 "Unntak fra angreretten", bokstav f "levering av legemidler, jf. legemiddelloven § 2, og medisinsk utstyr, jf. lov om medisinsk utstyr § 3"


Om det skulle være problemer med selve testen, og den ikke fungerer som forventet - bruksanvisningen vil vise deg om en test ikke har virket - så vil vi sende deg en ny test umiddelbart etter at du har kontaktet oss.
Om dette skyldes brukerfeil vil vi ikke dekke ny test, det er derfor veldig viktig at du leser, og følger, bruksanvisningen nøye. Da er du også trygg på at resultatet av testen blir mest mulig nøyaktig.
 

tryggtest.no